12 mei 2015

Over ons

paperMedia Environs Design is opgericht in maart 2006 en wij bestaan nu meer dan 13 jaar. Iets waar we erg trots op zijn. In dertien jaar tijd is er voor Media Environs Design, aardig wat veranderd. We begonnen vanuit een klein kamertje, met alleen een computer, scanner en printer. Ondertussen zijn we al twee keer verhuisd en bevindt onze werkruimte zich over een hele zolder verdieping. Omdat onze studioruimte vanuit ons huis toegankelijk is, kunnen we onze prijzen scherp houden.

Na  dertien jaar beschikken wij over een groot netwerk van inkopers en kunnen wij bijna alles op het gebied van gedrukte media voor u maken. Daarom gaan we bij een opdracht voor u op zoek naar de best mogelijke kwaliteit en naar de laagst mogelijke prijs. Maak eens een afspraak en kom eens kijken naar wat we voor u kunnen doen! We laten u graag voorbeelden zien uit ons portfolio, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wie?

Media Environs Design telt op dit moment drie personen. Wij hebben een ervaren allround medewerker die uw grafische ontwerpen klaarmaakt, het nodige drukwerk voor u in orde maakt en natuurlijk alles dat daar verder bij komt kijken.

Ook beschikken we over onze eigen administratieve afdeling, welke ook in te huren is voor uw administratieve zaken of afwikkeling ervan. Benieuwd of wij u met administratieve zaken kunnen ondersteunen? Kom gewoon eens praten met onze medewerker. Het is toch fijn, als u zich minder met de administratie hoeft bezig te houden? We bespreken graag de mogelijkheden met u. En gezamenlijk staan wij klaar, om uw opdrachten uit te voeren en tot een geslaagd eindresultaat te produceren.

Waarom Media Environs Design?

visitekaartMedia Environs Design is gespecialiseerd in opmaak en vormgeving. U kunt bij ons terecht voor de opmaak van grafische producten en het drukken ervan.

Van Bedrijfsadvertentie tot Personeelsadvertentie. Van Flyer tot Folder. Of van Krant tot Magazine. En natuurlijk ook uw Spandoeken en Posters. Wij maken het graag! Maar ook het drukken van uw briefpapier, visitekaarten of juist alleen het ontwerp ervan kunnen we voor u verzorgen.

Media Environs Design werkt samen met verschillende drukkerijen en andere bedrijven, zodat wij, u als opdrachtgever een totaalpakket kunnen bieden. Van ontwerp tot en met drukken, u heeft voor het hele traject met één vaste contactpersoon te maken. Dat noemen wij nou ideaal.

De Werkwijze

Media Environs Design heeft een goede samenwerking met onze opdrachtgevers, hoog in het vaandel staan. De ontwerpen voor uw bedrijf moeten tenslotte bij uw producten en het imago van uw onderneming passen.

Daarom proberen we goed naar u te luisteren, daardoor geen onnodige tijd te verspillen en onze aandacht te focussen op de uitvoering van uw opdracht. Natuurlijk hebben we altijd tijd voor u. En waar mogelijk proberen we al uw vragen en wensen te beantwoorden met het resultaat dat u verwacht.

Moet er iets opgehaald of gebracht worden? We doen het graag! We hechten daarom veel waarde aan goed persoonlijk contact, gedurende de uitvoering van uw opdracht. Dit betekent dat wij regelmatig contact opnemen voor tussentijds overleg en voor het bespreken van lees- en drukproeven. Pas als u akkoord heeft gegeven op ons definitieve bestand, gaan wij tot productie over.

Voor onze opdrachten werken wij aan de hand van offertes of volgens een uurtarief. U krijgt van ons van te voren een duidelijke prijsopgave en een termijn waarbinnen de opdracht uitgevoerd zal worden.

Media Environs Design is al meer dan dertien jaar uw betrouwbare partner voor uw grafische (drukwerk) opdrachten. Wij zullen met plezier en groot vertrouwen altijd voor u klaar staan. We hopen u snel als opdrachtgever te mogen verwelkomen en toe te kunnen voegen aan onze lijst met opdrachtgevers.

Wist u dit?

Wilt u weten wat onze naam Media Environs Design betekent? De letterlijke vertaling is: Media Omgeving Ontwerp. Dat valt uit te leggen naar ‘het ontwerp van media in de omgeving’.

Tot slot

Omdat wij ons niet schamen vanuit onze zolder studio te werken, bent u na afspraak, gewoon welkom om bij ons een opdracht te komen bespreken.

De verse bonen koffie staat voor u klaar!