Portfolio

Verkeersschool Boensma

Verkeersschool Boensma

Verkeersschool Boensma kennen wij ook al sinds ons bestaan. We maken al jaren een groot aantal uitingen voor op beurzen, braderie├źn en andere acties omtrent de rijlespakketten. Af en toe mogen we een nieuw logo ontwerpen voor een nieuw project of kunnen we een bestand maken voor een nieuwe actie. Dit doen we altijd met groot plezier. Klik eens op de knop hieronder om naar Boensma.eu te gaan.

De Appel - Lunch, Diner en Uitgaan

De Appel - Lunch, Diner en Uitgaan

Voor De Appel, maken wij regelmatig hun menukaarten. Van een asperge kaart tot een mosselkaart. Of de Engels- of Nederlandstalige kaart. Tevens hebben wij voor het oktoberfest een gehele stijl ontwikkeld met bijpassend logo.

Wok restaurant Wokinn

Wok restaurant Wokinn

Wokinn te Hardenberg, heeft ons een tijdje terug gevraagd om het hele drukwerk pakket te vernieuwen in verband met een grote verbouwing van het restaurant. We hebben in samenwerking met We-Do-Sign nieuwe borden laten maken voor de wokgedeeltes en verder in het restaurant. We hebben ook de tafelstandaarden, menukaarten, meeneemkaarten, visitekaartjes en factuurpapier gerestyled.

Bovenhorst Makelaardij

Bovenhorst Makelaardij

Media Environs Design maakt al geruime tijd de zakelijke stukken zoals briefpapier en enveloppen klaar voor makelaar Bovenhorst.

Wok restaurant Fusion

Wok restaurant Fusion

Wok restaurant Fusion heeft destijds het complete drukwerk pakket laten klaarmaken door Media Environs Design. Van het logo, tot de menukaarten en de prijs borden voor in het restaurant.

La Chaise - Meubelstoffering

La Chaise - Meubelstoffering

Destijds zijn wij benaderd, of wij een logo wilden bedenken. We hebben een mooie fauteuil getekend in een royal blue kleur, waardoor deze erg mooi overkomt. Met een goed gekozen typografie, is het logo helemaal af.

Minerva Import B.V.

Minerva Import B.V.

Er is ons gevraagd om voor Minerva Import een logo te maken. Het moest te maken hebben met de Romeinse godin Minerva. We hebben toen idee├źn geopperd om iets met een hoofd te doen. Daarvoor hebben wij met de hand dit logo getekend en digitaal uitgewerkt.

Restaurant Shalom

Restaurant Shalom

Al geruime tijd zijn wij verantwoordelijk voor de menukaarten van Shalom. We kijken vooral naar het gemak van het bestellen en naar het snelle overzicht dat de klanten willen ervaren.

Jasmijn Drogisterijen

Jasmijn Drogisterijen

Voor Jasmijn Drogisterijen, konden we een folder maken die huis-aan-huis verpsreid werd ivm een nieuw onderdeel binnen de winkel. We hebben een fris, plain en modern ontwerp voor ze gemaakt.

Kulturhus Hasselo

Kulturhus Hasselo

In opdracht van Reclavisie, mochten wij jaren lang het Kulturhus Programma magazine maken. Hierin stond het aanbod aan cursussen en alle informatie omtrent het kulturhus. Deze verscheen jaarlijks in een oplage van 21.000 stuks en werd huis-aan-huis verspreid.

GP PLants

GP PLants

Voor GP Plants konden we een restyling doen, op de bestaande A4 product brochure over planten. We hebben deze in een ander nieuw jasje gestoken.

Twentewood

Twentewood

Twentewood heeft ons benaderd voor het maken van prijskaartjes, folders voor huis-aan-huis verspreiding en advertenties voor verschillende lokale kranten ten behoeve van beurzen.